Brisck - home_oss_udenhout_mg_2979 Brisck - home_oss_traffic_van_strien_mg_2933 Brisck - home_breda_saval_mg_2720 Brisck - home_oss_bedrijfsverzamelgebouw_mg_2983 Brisck - home_breda_jumbo_mg_3676

Specialismen

Wanneer organisaties groeien, krimpen, centraliseren, decentraliseren of anderszins veranderen, wijzigt vaak ook hun behoefte op het gebied van huisvesting. Het aanpassen of vervangen van een bestaand kantoorpand of bestaande bedrijfsruimte, is allesbehalve eenvoudig. Niet alleen spelen eisen omtrent vestigingslocatie, vierkante meters en functionaliteit van ruimten een belangrijke rol. De financiële, fiscale en juridische aspecten zijn minstens zo belangrijk. Logischerwijs kiezen veel bedrijven ervoor om voor de ontwikkeling of renovatie van een pand samen te werken met een specialist.

 • SALE & LEASE BACK

  Wanneer u kapitaal wilt vrijmaken of aantrekken, zonder de focus op uw core business te verliezen, en u besteedt het onderhoud en beheer van vastgoed liever uit aan een partner, dan is een S&L-constructie zeer aantrekkelijk. U verkoopt uw bestaande vastgoed aan Brisck, waardoor uw pand niet langer op de balans staat. Gedurende een vooraf vastgelegde termijn huurt u het betreffende pand als gebruiker. Het beheer en onderhoud is volledig in handen van Brisck. U hoeft zich geen zorgen te maken over de restwaarde van het pand of de toekomstbestendigheid ervan. U kunt zich focussen op de kernprocessen van uw bedrijf.

  Cruciaal bij een S&L-constructie is het vinden van de juiste afstemming tussen huisvestingslast en -duur voor de eindgebruiker enerzijds en de optimaal hierop afgestemde condities voor de eindbelegger anderzijds. Alleen dan is huisvesting duurzaam en ondersteunt het de continuïteit van uw onderneming.

 • SALE & LEASE BACK + RENOVATIE

  Is uw bedrijfspand toe aan renovatie, flexibilisering of verbetering? Kunt u of wilt u hiervoor geen kapitaal onttrekken aan uw organisatie? Door uw pand te verkopen, te laten renoveren en vervolgens terug te huren, maakt u uw bedrijfshuisvesting renderend en toekomstbestendig. Uw vastgoed kan na een grondige verbetering weer met de organisatie meegroeien, zonder dat u te maken krijgt met uitdagingen op het gebied van financiering. Ook juridisch en fiscaal biedt een S&L-constructie vele voordelen. Het beheer en onderhoud is volledig in handen van Brisck.

 • NIEUWBOUW + VERKOOP BESTAAND VASTGOED

  Een bestaand pand kan een belemmering vormen bij het zoeken naar een alternatief op het gebied van bedrijfshuisvesting, vooral wanneer de marktsituatie lastig is. Wanneer nieuwbouw de beste optie is voor uw organisatie en uw huidige pand over voldoende sterke eigenschappen beschikt, kan Brisck uw huidige pand aankopen. In ruil daarvoor krijgt u een huurcontract voor het nieuw te bouwen pand. Op basis van de jarenlange ervaring van Brisck ontwikkelen we snel een kwalitatief en duurzaam bedrijfspand met de beste prijs-kwaliteitverhouding!

 • MAATWERKOPLOSSINGEN IN VASTGOED

  Geen huisvestingsvraagstuk is hetzelfde. Dat weten wij door onze jarenlange ervaring als geen ander. Om die reden belegt, ontwikkelt en beheert Brisck vaak op basis van maatwerkovereenkomsten. Dus wanneer u ambities heeft die niet aansluiten op uw huidige vastgoedpositie, aarzel dan niet om deze aan ons kenbaar te maken. Wij onderzoeken graag op welke wijze wij de plannen voor uw onderneming met onze expertise kunnen ondersteunen.

In Brisck vindt u een partner die de dynamiek van de vastgoedsector tot in de kleinste details kent. Op basis van uw wensen op korte én lange termijn, realiseren we een vastgoedoplossing die bij u past. Indien relevant, vinden we ook voor uw bestaande vastgoed een nieuwe bestemming.