Meteen naar de inhoud

Kantoorruimte – Hengelo

Hazenweg 36

Kantoorruimte te huur op het kantorenpark “Westermaat” in Hengelo! Het bedrijvenpark kenmerkt zich door de diversiteit aan bedrijvigheid. Op het kantorenpark zijn enkele prominente bedrijven/instellingen gevestigd, zoals RTV Oost, Excellence, Strukton, Viro Engineering, Siebert & Wassink en Belastingkantoor Twente. De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is toegankelijk middels een gezamenlijke entree op de begane grond. Rondom het kantoorobject zijn parkeergelegenheden op eigen terrein. De kantoorruimte is volledig naar wens in te richten, de impressies geven hierbij een goed beeld hoe de kantoorruimte gemoderniseerd kan worden.

Indeling
Kantoorruimte eerste verdieping circa 560 m². Gezien de huidige indeling van de eerste verdieping is deelverhuur eveneens mogelijk. De eerste verdieping zou dan opgedeeld kunnen worden in twee units van circa 270 m² en circa 290 m². De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

 

Functie

Kantoorruimte

Oppervlakte

560 m²

Energielabel

A

Bouwjaar

1990

Huurprijs

€ 80,- per m² per jaar exclusief BTW.

Voorzieningen
– gezamenlijke entree via de hoofdingang;
– systeemplafonds v.v. verlichtingsarmaturen;
– scheidingswanden;
– sanitaire voorzieningen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Hengelo (O)
Sectie: Q
Nummer: 1290
Grootte: 3.596 m²

Bereikbaarheid
Het kantorenpark is op korte afstand van de op-/afrit van de Rijksweg A1 gesitueerd welke in directe verbinding staat met de Rijksweg A35. De bereikbaarheid per auto is derhalve uitstekend. Ook met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw goed te bereiken.

Parkeergelegenheid
Rondom het object is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, hiervan zijn 11 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur. In overleg kunnen meer parkeerplaatsen gehuurd worden. Op het parkeerterrein zijn tevens elektrische laadpalen aanwezig.

Bent u geïnteresseerd?
Voor nadere informatie verwijzen wij u naar Boers & Lem.
Dit kan eenvoudig door op de blauwe button bovenaan deze pagina te klikken.

 

 

Klantwens

Voor ons staat u als klant centraal. Uw verwachtingen, prioriteiten en expliciete behoeften ten aanzien van een nieuwbouwpand worden gebundeld en vertaald naar een effectief uitgewerkt ontwerp.

Kantsingel 32, Oss

Ontwikkeling en realisatie van kantoren, laboratoria en productie faciliteit. 
Fase I betreft 3.453 m² bvo, totale scope bedraagt 15.440 m² bvo. 
Het nieuwbouwpand is in 2023 opgeleverd.