Meteen naar de inhoud

Over Brisck

Wij zijn Brisck!

En wij zijn vastgoedexperts op het gebied van ontwikkeling, realisatie en beheer van commercieel vastgoed en bedrijfshuisvesting. Met onze uitgebreide kennis op zowel financieel, fiscaal en juridisch vlak én een groot netwerk vinden wij voor tal van organisaties altijd duurzame oplossingen. 

Brisck is dé Basis voor het behalen van een optimaal Rendement, waarbij we Integriteit hoog in het vaandel hebben staan. Voor ons geen bla bla, maar we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Onze reputatie als stabiele Solvabele vastgoedpartner is nou eenmaal ons grootste goed. Vanzelfsprekend bieden wij met onze vastgoed
oplossingen Continuïteit en Kwaliteit. 

Onze werkwijze

Bij ieder vastgoed vraagstuk zorgen wij voor de juiste bouwstenen. Tijdens het hele proces respecteren we elkaars behoeften en principes, zorgen we voor maximale betrokkenheid en maken we optimaal gebruik van elkaars kennis, ervaringen, mensen en middelen. Van behoefte- inventarisatie, (her)ontwikkeling en de uitvoering tot en met de financiering en het technisch beheer. Zo vermijden we zoveel mogelijk risico’s en ontstaat er bij elke casus voor beide partijen maximaal rendement tegen zo’n gunstig mogelijke voorwaarden.

Het delen van kennis bij elke stap in het proces resulteert in een schat aan ervaring. Die ervaring kan bij elk volgend vraagstuk actief worden ingezet. Ons doel: creëren van een duurzame win-win situatie voor commerciële vastgoedgebruikers. 

Functioneel en esthetisch

Uw wensen vormen het uitgangspunt bij ieder ontwikkelingstraject. Wij zorgen vervolgens voor de kennis op het gebied van techniek, bouw en duurzaamheid die nodig is om functionaliteit, flexibiliteit en architectuur naadloos op elkaar af te stemmen. Zo zorgen wij altijd voor resultaat dat niet alleen praktisch en representatief is, maar ook wederzijds rendement oplevert. 

 

Snel en zorgeloos ontwikkelen

Op basis van de wensen van uw organisatie voeren wij de regie tijdens het gehele (her)ontwikkelings- en beheertraject. Van het eerste ontwerp tot aan de oplevering zijn wij het aanspreekpunt voor alle partijen. Dat geeft u rust en ruimte die u nodig heeft om uw organisatie voor te bereiden op de verhuizing en een eventuele herindeling van afdelingen en processen. 

”Succes is het resultaat van goed oordelen. Goed oordelen is het resultaat van ervaring.”

Klantwens

Voor ons staat u als klant centraal. Uw verwachtingen, prioriteiten en expliciete behoeften ten aanzien van een nieuwbouwpand worden gebundeld en vertaald naar een effectief uitgewerkt ontwerp.

Kantsingel 32, Oss

Ontwikkeling en realisatie van kantoren, laboratoria en productie faciliteit. 
Fase I betreft 3.453 m² bvo, totale scope bedraagt 15.440 m² bvo. 
Het nieuwbouwpand is in 2023 opgeleverd.