Meteen naar de inhoud

Ontwikkeling

Ontwikkelingstraject

De vastgoedmarkt is altijd in beweging. Wij weten als geen ander welke facetten er komen kijken bij het ontwikkelen van een nieuwbouwpand. Of het nu gaat om het vinden van een kavel, het voeren van  gesprekken met de architect, het aanvragen van een vergunning of het monitoren van de uitvoering, wij zorgen ervoor dat uw wensen worden gerealiseerd tot een fantastisch pand binnen haalbare financiële kaders. 

Klantwens

Voor ons staat u als klant centraal. Uw verwachtingen, prioriteiten en expliciete behoeften ten aanzien van een nieuwbouwpand worden gebundeld en vertaald naar een effectief uitgewerkt ontwerp.

Kantsingel 32, Oss

Ontwikkeling en realisatie van kantoren, laboratoria en productie faciliteit. 
Fase I betreft 3.453 m² bvo, totale scope bedraagt 15.440 m² bvo. 
Het nieuwbouwpand is in 2023 opgeleverd. 

Plan van aanpak

Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, zal door ons een indicatie van de huurprijs worden afgegeven. Bij overeen-stemming zal de engineeringsfase worden opgestart. Dit houdt onder andere in dat wij de architect opdracht geven voor het maken van een schetsontwerp, wij offertes gaan opvragen bij diverse aannemers en leggen contacten met de betrokken gemeente.  

Mandenmakersstraat 17, Uden

Ontwikkeling en realisatie van bedrijfshal met kantoren van 1.280 m² bvo. 
Het nieuwbouwpand is in 2022 opgeleverd. 

Financiële kaders

Uiteraard doen wij ons uiterste best om uw wensen ten aanzien van een nieuwbouwpand voor alle betrokken partijen financieel zo passend mogelijk te krijgen. 

Fahrenheitweg 22, Echt

Ontwikkeling en realisatie van showroom en werkplaats ter grootte van 2.810 m² bvo. 
Het pand is in 2020 opgeleverd. 

Realisatie

Nadat alle facetten in kaart zijn gebracht en overeenstemming is bereikt over de ontwikkel- en/of huurovereenkomst zal de nieuwbouw daadwerkelijk starten. Ook dit proces zullen wij voor u begeleiden. Als het pand wordt opgeleverd door de aannemer zullen wij het pand in eigen beheer nemen. 

Zwedenweg 2, Ritthem

Ontwikkeling en realisatie van 900 m² kantoren en 4.600 m² bedrijfsruimte. 
Het pand is in 2022 opgeleverd.