Meteen naar de inhoud

Diensten

Veel bedrijven werken op het gebied van huisvesting graag samen met een specialist. Wij zijn zo’n specialist! Een ontwikkelende vastgoedbelegger, gespecialiseerd in mogelijkheden tot sale-and-lease-back, renovatie, nieuwbouw en maatwerk. Wij realiseren altijd een vastgoedoplossing die past bij u en bij uw organisatie, op de korte én de lange termijn. Ons doel: samen de balans vinden tussen huurgenot en huurlast. Want alleen zo houden we uw huisvesting optimaal en kunnen wij de focus leggen op een langdurige relatie. Laat het dus vooral weten als u ambities heeft die niet aansluiten bij uw huidige vastgoedpositie en ontdek hoe we onze expertise inzetten om de plannen voor uw bedrijf te realiseren. In Brisck vindt u dé partner die de dynamiek van de vastgoedsector tot in de kleinste details kent.

Sale-and-lease-back

Wanneer u op termijn kapitaal wilt vrijmaken zonder de focus op uw core business te verliezen en u besteedt het onderhoud en beheer van vastgoed liever uit aan een partner, dan is een sale-and-lease-back constructie zeer aantrekkelijk. U verkoopt uw bestaande vastgoed aan ons, waardoor uw pand niet langer op de balans staat. Gedurende een vooraf vastgelegde termijn huurt u het betreffende pand als gebruiker, daarmee is het beheer en onderhoud uiteraard volledig in onze handen. Voordeel hiervan is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de restwaarde van het pand of de toekomstbestendigheid ervan. Wel zo prettig.

Cruciaal bij een sale-and-lease-back constructie is het vinden van de juiste afstemming tussen huisvestingslast en de duur voor u als eindgebruiker enerzijds en de optimaal hierop afgestemde condities voor ons als eindbelegger anderzijds. Alleen dan is huisvesting duurzaam en ondersteunt het de continuïteit van uw onderneming.

Sale-and-lease-back met renovatie

Als uw bedrijfspand niet meer voldoet aan uw wensen, kunt u met een renovatie het huurgenot van uw organisatie vergroten. Voor verbeteringen dient er uiteraard kapitaal te worden onttrokken aan uw organisatie en dat is niet altijd mogelijk. Door uw pand aan ons te verkopen, te laten renoveren en vervolgens terug te huren, maakt u uw bedrijfshuisvesting weer renderend en klaar voor de toekomst. Afhankelijk van uw behoeften en wensen wordt hierbij door ons uiteraard rekening gehouden met uw financiële draagkracht. Wij zorgen voor de expertise, zodat u zich kunt bezighouden met waar u goed in bent. Win-win. 

Uw vastgoed kan na een grondige verbouwing weer met de organisatie meegroeien, zonder dat u te maken krijgt met uitdagingen op het gebied van financiering. Daarnaast is het beheer en onderhoud van het pand volledig in onze handen. Ook juridisch en fiscaal biedt een sale-and-lease-back constructie vele voordelen. 

Nieuwbouw

Als u plannen heeft voor nieuwbouw, dan vindt u in ons de juiste partner. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van bedrijfspanden zijn onze processen zo ingericht dat uw bedrijfspand zo efficiënt mogelijk wordt ontwikkeld. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen ten aanzien van locatie, afmeting, functionaliteit en duurzaamheid. Wanneer nieuwbouw de beste optie voor uw organisatie blijkt te zijn, zullen wij u als  vastgoedpartner vanaf het eerste idee ontlasten. Gegarandeerd. 

 

Maatwerkoplossingen in vastgoed

Geen huisvestingsvraagstuk is hetzelfde. Dat weten wij door onze jarenlange ervaring als geen ander. Om die reden beleggen, ontwikkelen en beheren wij vaak op basis van maatwerkovereenkomsten. Dus wanneer u ambities heeft die niet aansluiten op uw huidige vastgoedpositie, aarzel dan niet om deze aan ons kenbaar te maken. Wij onderzoeken graag op welke wijze wij de plannen voor uw onderneming met onze expertise kunnen ondersteunen afgestemd op uw situatie, wensen en behoeften. Goed geregeld toch?

Klantwens

Voor ons staat u als klant centraal. Uw verwachtingen, prioriteiten en expliciete behoeften ten aanzien van een nieuwbouwpand worden gebundeld en vertaald naar een effectief uitgewerkt ontwerp.

Kantsingel 32, Oss

Ontwikkeling en realisatie van kantoren, laboratoria en productie faciliteit. 
Fase I betreft 3.453 m² bvo, totale scope bedraagt 15.440 m² bvo. 
Het nieuwbouwpand is in 2023 opgeleverd.