Meteen naar de inhoud

Nieuwbouw – Roosendaal

Bosstraat

Wij bieden u de mogelijkheid tot het huren van een bedrijfspand dat volledig build to suit (op maat) kan worden ontworpen en gerealiseerd, zodat het pand perfect aansluit bij de identiteit en het werkproces van uw bedrijf.

Op bedrijventerrein Borchwerf in Roosendaal herontwikkelen wij een perceel, waarvan nu nog  ca. 7.000 m² beschikbaar is. Het is mogelijk om op het resterende perceel 1 óf 2 hoogwaardige bedrijfsgebouwen te ontwikkelen. De visuals geven een impressie van mogelijke ontwerpen op deze locatie.

Functie

Bedrijfshal met kantoren

Oppervlakte

n.o.t.k.

Energielabel

A++++

Bouwjaar

2024

Huurprijs

Op aanvraag

Locatie:
Bedrijventerrein Borchwerf heeft een centrale ligging en is op korte afstand gelegen van de oprit Rijksweg A17 (Moerdijk-Roosendaal), welke in directe verbinding staat met Rijksweg A58, A59 en A16. Daarnaast zijn er goede verbindingen naar de havens van Moerdijk, Rotterdam en Antwerpen en de internationale luchthavens in Amsterdam en Brussel.

Rondom het perceel zijn verschillende soorten bedrijven gevestigd, zoals kleine lokale ondernemers en grote (inter)nationale bedrijven, zoals: Lidl, Primark, Picnic en Bouwmaat.

Object:
Deze locatie kan build to suit (op maat) worden ontwikkeld. Er zijn schetsontwerpen gemaakt voor 2 bedrijfsgebouwen van respectievelijk 2.200 m² bedrijfshal met 400 m² kantoren en 1.600 m² bedrijfshal met 400 m² kantoren en een buitenterrein. Tevens bieden wij de mogelijkheid om op dit perceel niet twee, maar één groter bedrijfspand te ontwikkelen.

Graag gaan wij met u in gesprek over de diverse mogelijkheden en vernemen graag wat uw wensen zijn ten aanzien van afmeting, functionaliteit en duurzaamheid.

Bestemmingsplan Borchwerf II Veld B:
Deze locatie heeft bestemming Bedrijventerrein – 1 en is als zodanig bestemd voor bedrijven met categorie 2 en 3.1, alsmede groothandelsbedrijven.

Bent u geïnteresseerd?
Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.
Dit kan eenvoudig door op onderstaande button te klikken.

Klantwens

Voor ons staat u als klant centraal. Uw verwachtingen, prioriteiten en expliciete behoeften ten aanzien van een nieuwbouwpand worden gebundeld en vertaald naar een effectief uitgewerkt ontwerp.

Kantsingel 32, Oss

Ontwikkeling en realisatie van kantoren, laboratoria en productie faciliteit. 
Fase I betreft 3.453 m² bvo, totale scope bedraagt 15.440 m² bvo. 
Het nieuwbouwpand is in 2023 opgeleverd.