Meteen naar de inhoud

Bedrijfshuisvesting GEA Niro PT opgeleverd

17 juli 2024
Den Bosch

Gisteren is op feestelijke wijze de nieuwe bedrijfshuisvesting voor GEA Niro PT langs de A2 op het bedrijventerrein aan de Rosmalense Plas opgeleverd.

Het moderne pand is volledig naar wens van huurder gerealiseerd met extra aandacht voor duurzaamheid en ecologische inpassing van het terrein, hetgeen volledig aansluit bij de duurzame ambities van het bedrijf.
Ondanks de uitdagende weersomstandigheden heeft Unibouw het pand in een korte tijd gerealiseerd. De komende periode zal GEA Niro PT de laatste afbouwwerkzaamheden uitvoeren, zodat zij op korte termijn gebruik kunnen maken van hun nieuwe bedrijfshuisvesting.

Wij zijn trots op het eindresultaat en de prettige samenwerking met GEA Group, Unibouw, Penners Architectuur, H&R specialist in bedrijfshuisvesting en RSP Makelaars die tot dit punt heeft geleid.

Klantwens

Voor ons staat u als klant centraal. Uw verwachtingen, prioriteiten en expliciete behoeften ten aanzien van een nieuwbouwpand worden gebundeld en vertaald naar een effectief uitgewerkt ontwerp.

Kantsingel 32, Oss

Ontwikkeling en realisatie van kantoren, laboratoria en productie faciliteit. 
Fase I betreft 3.453 m² bvo, totale scope bedraagt 15.440 m² bvo. 
Het nieuwbouwpand is in 2023 opgeleverd.