Meteen naar de inhoud

Nieuwe huurder Rootven 29

12 januari 2023
Bladel

Het jaar 2023 is voor Brisck goed van start gegaan. JLL Makelaars heeft namelijk namens Brisck de sleutel overhandigd aan Schijvens Corporate Fashion Hilvarenbeek BV van het pand aan de Rootven 29 te Bladel.

Schijvens Corporate Fashion ontwerpt, produceert en distribueert sinds 1863 bedrijfskleding voor retailers, bouwbedrijven en logistieke bedrijven. Sinds 2005 runt de huidige vijfde generatie het familiebedrijf en beschikken zij over alle afdelingen die nodig zijn om een kwalitatief hoogstaand productieproces te leveren. Schijvens huurt meerjarig circa 8.500 m2 warehouse en 350 m2 kantoor. De locatie biedt ook voldoende uitbreidingsmogelijkheden voor een mogelijke groei in de toekomst. Met haar dock-faciliteiten en duurzame voorzieningen sluit het moderne pand perfect aan bij de hedendaagse logistiek.

Brisck heet Schijvens welkom in haar portefeuille en wenst hen veel succes toe op de nieuwe locatie.

Klantwens

Voor ons staat u als klant centraal. Uw verwachtingen, prioriteiten en expliciete behoeften ten aanzien van een nieuwbouwpand worden gebundeld en vertaald naar een effectief uitgewerkt ontwerp.

Kantsingel 32, Oss

Ontwikkeling en realisatie van kantoren, laboratoria en productie faciliteit. 
Fase I betreft 3.453 m² bvo, totale scope bedraagt 15.440 m² bvo. 
Het nieuwbouwpand is in 2023 opgeleverd.