Meteen naar de inhoud

Nieuwe opdracht Woensdrecht

18 juni 2024
Woensdrecht

Gisteren werd, tijdens een feestelijke bijeenkomst op Business Park Aviolanda, de huurovereenkomst voor een nog te realiseren hangarcomplex ondertekend.

Het uit 4 hangars bestaande complex zal na oplevering in gebruik worden genomen voor het uitvoeren van onderhoud aan militaire helikopters. De officiële naam voor dit complex is “Fellowship”, wat letterlijk “gemeenschap” betekent. Deze naam staat voor de civiel-militaire samenwerking tussen Brisck, Aviolanda Aerospace, Fokker Services Group, de Koninklijke Luchtmacht en het Rijksvastgoedbedrijf.

Na mooie woorden van Ivo van der Vlis (Managing Director, Aviolanda Aerospace), Robin Schoonen (Chief Program Management, Koninklijke Luchtmacht Vliegbasis Woensdrecht) en Menzo van der Beek (CEO, Fokker Services Group) hebben we met alle betrokken partijen geproost op het behalen van deze mijlpaal.

Wij zijn trots op de samenwerking die tot dit punt heeft geleid en kijken uit naar het resultaat.

Klantwens

Voor ons staat u als klant centraal. Uw verwachtingen, prioriteiten en expliciete behoeften ten aanzien van een nieuwbouwpand worden gebundeld en vertaald naar een effectief uitgewerkt ontwerp.

Kantsingel 32, Oss

Ontwikkeling en realisatie van kantoren, laboratoria en productie faciliteit. 
Fase I betreft 3.453 m² bvo, totale scope bedraagt 15.440 m² bvo. 
Het nieuwbouwpand is in 2023 opgeleverd.