Meteen naar de inhoud

Nieuwe opdracht Zeewolde

9 juli 2024
Zeewolde

Met trots delen wij dat vorige week de huurovereenkomst is getekend voor een nog te realiseren distributiecentrum met kantoorruimte in Zeewolde, bestemd voor NTUR Transport & Logistics B.V., een jong en dynamisch transportbedrijf.

Op een kavel van 14.000 m² op het moderne en duurzame bedrijventerrein Hosterparc zal, geheel volgens de wensen van Ntur Transport & Logistics BV, een nieuw distributiecentrum worden gerealiseerd. De ligging nabij de A27 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, terwijl de groene omgeving een prettige werkomgeving creëert. Naast het warehouse van ca. 4.700 m², 600 m² kantoorruimte, 350 m² mezzanine en diverse losdocks, zal dit pand ook beschikken over een groot buitenterrein.

Vooralsnog staat de oplevering gepland voor het vierde kwartaal van 2025. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Klantwens

Voor ons staat u als klant centraal. Uw verwachtingen, prioriteiten en expliciete behoeften ten aanzien van een nieuwbouwpand worden gebundeld en vertaald naar een effectief uitgewerkt ontwerp.

Kantsingel 32, Oss

Ontwikkeling en realisatie van kantoren, laboratoria en productie faciliteit. 
Fase I betreft 3.453 m² bvo, totale scope bedraagt 15.440 m² bvo. 
Het nieuwbouwpand is in 2023 opgeleverd.