Brisck - home_oss_udenhout_mg_2979 Brisck - home_oss_traffic_van_strien_mg_2933 Brisck - home_breda_saval_mg_2720 Brisck - home_oss_bedrijfsverzamelgebouw_mg_2983 Brisck - home_breda_jumbo_mg_3676

Nieuws

Brisck verwerft hoofdvestiging Vos | Gekas & Boot Group!

Brisck heeft het pand, gelegen aan Nijverheidscentrum 36 te Zevenhuizen, toegevoegd aan haar beleggingsportefeuille. Het pand heeft 700 m2 aan kantoorruimte en 2.430 m2 aan bedrijfsruimte, het totale oppervlak bedraagt daarmee 3.130 m2. Het geheel ligt aan de zuidkant van Zevenhuizen nabij de belangrijke verkeersader N219 welke de A20 (Gouda-Hoek van Holland) met de A12 (Den Haag-Utrecht) verbindt.

Vos | Gekas & Boot

Vos | Gekas & Boot is in 2012 ontstaan uit Gekas & Boot en Vos Rotating. Gekas & Boot stond al jaren bekend als specialist op het gebied van elektromotoren, motorreductoren en tandwielkasten. Vos Rotating was een toonaangevende speler voor elektromotoren, pompen, gas- en stoomturbines en overige rotating equipment. De kennis en ervaring van beide bedrijven is gebundeld in Vos | Gekas & Boot. Met een breed portfolio van diensten voor rotating equipment, is Vos | Gekas & Boot in staat om haar klanten optimaal te bedienen. Met kennis over zowel aandrijftechniek alsook pompen kunnen klanten rekenen op één betrouwbare partner voor service, revisie en nieuw levering. De vestiging in Zevenhuizen is ATEX gecertificeerd. Naast service, reparatie en revisie, vormen ook advies en engineering een wezenlijk onderdeel van de optimale dienstverlening.

Brisck werd bij de aankoop geadviseerd door Calvino Vastgoed Advies uit Enschede.

B292 foto