Brisck - home_oss_udenhout_mg_2979 Brisck - home_oss_traffic_van_strien_mg_2933 Brisck - home_breda_saval_mg_2720 Brisck - home_oss_bedrijfsverzamelgebouw_mg_2983 Brisck - home_breda_jumbo_mg_3676

Nieuws

Brisck verwerft pand Schelde Exotech

Vorige week heeft Brisck het in aanbouw zijnde project van Schelde Exotech overgenomen. Het pand, dat wordt gebouwd door Cordeel Nederland, ligt in Vlissingen, omvat 5.083 m² bedrijfsruimte en 888 m² kantoren en heeft direct toegang tot de zeehaven. Ook ligt het centraal op de as tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam. Naar verwachting wordt pand in oktober 2022 opgeleverd, waarna Schelde Exotech met een langjarig huurcontract het pand zal betrekken.

Schelde Exotech is een hooggekwalificeerde fabrikant van industriële apparatuur. In overeenstemming met strenge kwaliteitsnormen ontwerpen, produceren, testen en onderhouden zij geavanceerde producten die voldoen aan de exacte eisen en specificaties van hun klanten. Schelde Exotech is actief voor tal van hightechindustrieën zoals: offshore, chemie en petrochemie.

Namens de verkopende partij trad makelaar Léon de Lobel op van De Lobel en Partners.

B380 Schelde Exotech