Brisck - home_oss_udenhout_mg_2979 Brisck - home_oss_traffic_van_strien_mg_2933 Brisck - home_breda_saval_mg_2720 Brisck - home_oss_bedrijfsverzamelgebouw_mg_2983 Brisck - home_breda_jumbo_mg_3676

Nieuws

Nieuwe locatie Ardena Oss

Ardena is een internationale en snelgroeiende contractontwikkelings- en productieorganisatie (CDMO) in de geneesmiddelen industrie die verhuist naar de Kantsingel in Oss. Sinds de oprichting in 2012 is het bedrijf gehuisvest op het Pivot Park, dé locatie voor huisvesting van bedrijven in de sfeer van farmaceutische productontwikkeling. Het bedrijf groeit snel en nadert zijn grenzen in de huidige huisvesting, ondanks de komende uitbreiding van het Pivot Park. De Kantsingel, gelegen op steenworp afstand, is dan ook een logische keuze voor de verdere groei van Ardena.

De voormalige Philips locatie in Oss, dat in 2007 werd verkocht door Philips aan Brisck, is circa 13 hectare groot. In de loop van de jaren zijn diverse ontwikkelingen gerealiseerd, variërend van auto- tot handels- en productiebedrijven. De laatste beschikbare percelen worden door Brisck ontwikkelt voor Ardena. Voor Ardena wordt 16.000 m² terrein gereserveerd.

Het bouwen van de eerste fase start in 2022 en zal bestaan uit een clean room, laboratoria en kantoren. Het gaat hierbij om circa 3.500 m² vloeroppervlak. Tevens zijn er afspraken gemaakt voor mogelijke uitbreiding tot een totale vloeroppervlakte van circa 15.500 m². Verwacht wordt dat begin 2023 Ardena zal starten met zijn activiteiten.

Brisck is een belegger die vastgoed ontwikkelt in de bedrijfsmatige sfeer, over het algemeen in opdracht van middelgrote en grotere bedrijven. Aangezien alle objecten voor eigen portefeuille worden ontwikkeld, hecht Brisck waarde aan kwalitatief goede gebouwen met een lange technische en bedrijfseconomische levensduur. Met Ardena verwacht Brisck er een solide klant bij te krijgen die actief is in een innovatieve, zeer uitdagende markt. Brisck werd geadviseerd door RSP Makelaars, die als adviseur ook bij alle andere objecten van Brisck op het Philips terrein was betrokken.

Ardena Oss  (1)