Brisck - home_oss_udenhout_mg_2979 Brisck - home_oss_traffic_van_strien_mg_2933 Brisck - home_breda_saval_mg_2720 Brisck - home_oss_bedrijfsverzamelgebouw_mg_2983 Brisck - home_breda_jumbo_mg_3676

Nieuws

Brisck verhuurt complex Borchwerf aan PostNL!

Medio 2019 heeft PostNL haar intrek genomen in het complex aan de Borchwerf 40 te Roosendaal. Echter niet voordat Brisck in samenwerking met PostNL de nodige aanpassingen deed aan de diverse ruimten om aan de specifieke eisen en routing van het post-proces te kunnen voldoen.

Daar waar het grootte buitenterrein bij uitstek geschikt bleek voor de vele vervoersbewegingen van PostNL was de bedrijfsruimte dat nog niet. Door het aanbrengen van o.a. diverse extra overheaddeuren en het creëren van een overdekte laad en losruimte is er een volwaardige Post-Hub ontstaan.

Het gehele proces is binnen 3 maanden voltooid. Dit was ook nodig daar PostNL haar vorige locatie diende te verlaten.  “Uiteraard is Brisck zeer content met de overeenkomst die is gesloten met PostNL” aldus vastgoedmanager Marijn Snellen (Brisck). “Met huurder PostNL heeft deze locatie een hoogwaardige invulling gekregen, waarbij de sterke punten van de locatie optimaal worden benut’.

Brisck werd tijdens het traject geadviseerd door Miel Nobelen van MVGM bedrijfsmakelaars.

PostNL-app-header