Brisck - home_oss_udenhout_mg_2979 Brisck - home_oss_traffic_van_strien_mg_2933 Brisck - home_breda_saval_mg_2720 Brisck - home_oss_bedrijfsverzamelgebouw_mg_2983 Brisck - home_breda_jumbo_mg_3676

Nieuws

Overname Posthuis portefeuille door Brisck

Op de valreep van 2020 heeft Brisck de Posthuis portefeuille overgenomen.

Deze portefeuille bevat 9 objecten over Nederland en zijn allen langjarig verhuurd aan Idverde. Het Nederlandse hoofdkantoor van Idverde is gevestigd in Haaren. Verder heeft de organisatie acht regio locaties in Heerenveen, Emmen, Bruinisse, Roermond, Venray, Veldhoven, Haaren en Roosendaal. Idverde is een internationale speler in de groensector met een visie gericht op groei. Met vijfduizend medewerkers zijn zij marktleider in Europa met vestigingen in Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Duitsland. Idverde is een kennis gedreven organisatie met onder meer een groen adviesbureau, een bomendienst en een realisatietak. Brisck zal als huisvestingspartner van Idverde in 2021 een eerste stap zetten met verduurzaming van de portefeuille.

Gedurende de aankoop werd Brisck geadviseerd door Floris Vastgoed. De verkopers werden bij gestaan door Click Corporate Finance.

Brisck Posthuis