Brisck - home_oss_udenhout_mg_2979 Brisck - home_oss_traffic_van_strien_mg_2933 Brisck - home_breda_saval_mg_2720 Brisck - home_oss_bedrijfsverzamelgebouw_mg_2983 Brisck - home_breda_jumbo_mg_3676

Nieuws

Brisck stelt Martens keramiek aan u voor!

Martens keramiek is reeds sinds medio 2018 gedeeltelijk gevestigd in het pand aan de Rondom 125 in Dinteloord. Vanaf 1 januari 2019 zal men het volledige pand in gebruik nemen. Het bedrijf is een dochter van de Koninklijke H.H. Martens & Zn. te Oosterhout en bedient de markt voor ventilerende gevelbekleding.

Brisck is content met de langdurige invulling van het pand, dat in 2015 specifiek voor een dergelijk productieproces gebouwd is. Het pand bestaat uit 2500 m² bedrijfsruimte en 200 m² kantoorruimte.

Brisck sprak met Alexander Hooijmaaijers, Teamleider Verkoop, over het product van Martens keramiek. De heer Hooijmaaijers vertelt:

“in tegenstelling tot de huidige aanbieders van gevelbekleding kiest Martens keramiek voor een innovatieve productiemethode (gebruikmakend van onder andere reststromen) die een duurzame oplossing biedt aan de circulaire economie. We werken op een gedurfde en vernieuwende wijze aan onze gevelbekleding. Hierdoor kunnen wij met trots melden dat onze gevelbekleding bio-based en écht volledig recyclebaar is (binnen het eigen productieproces). Hierdoor dagen wij de markt uit om andere keuzes te maken in het gebruik van gevelbekleding”.

“Ook heeft ons product een unieke natuurlijke uitstraling, kan het uitgevoerd worden met een minerale coating, is het onderhoudsvrij én heeft het een zeer lange levensduur. Als klap op de vuurpijl kan het product uiteindelijk ook nog eens volledig hergebruikt worden bij de productie van onze gevelbekleding. Duurzaamheid ten top!”

Martens keramiek heeft specifiek gekozen voor Dinteloord vanwege de centrale ligging en de bereikbaarheid via de omliggende snelwegen. Nieuw Prinsenland is een nieuw bedrijventerrein voor bedrijven uit de agro en food sector, biobased economy en daaraan gelieerd de grootschalige glastuinbouwlocatie. Door winstgevende symbiose en samenwerking (op het gebied van fysieke product- en reststromen, energie, installaties, utilities, personeel, opleiding, onderzoek en innovatie) hebben bedrijven binnen dit cluster meer mogelijkheden om invulling te geven aan hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Martens keramiek past met hun ontwikkeling uitstekend binnen dit cluster.

“De combinatie van deze ligging alsmede ons innovatieve productieproces geeft ons de mogelijkheid om de klant snel te leveren, waardoor wij ook hiermee een onderscheidende positie innemen.”

Mocht u meer over Martens Keramiek willen weten, neemt u dan contact op via verkoop-keramiek@martensgroep.eu of bel telefoonnummer 088-62 78 150.

Productielijn make (002) Martens-beton-logo